Array ( ) Programra Fel
3980

Köszöntő

Szeretettel köszöntjük a Programra fel! applikáció felhasználói és a honlap látogatói között! Az EFOP-1.5.3-16-2017-00121 azonosító számú, „Humán szolgáltatások fejlesztése települések összefogásával” elnevezésű projekt keretében olyan applikációt kívántunk fejleszteni, amely minden konzorciumi tag vonatkozásában összesíti a helyi közösségi programokat. Hajdúhadház, Létavértes, Téglás, Bocskaikert és Újléta színes programokkal várja lakosait, és az idelátogatókat.
Az applikációval a mai kor modern elvárásainak kívánunk megfelelni, szeretnénk a digitális világban is folytatni azt a közösségépítést, amely számunkra fontos és kiemelt feladat. Településeink számunkra olyan helyet jelentenek a világban, ahová jó érzés megérkezni, ahol jó élni. Bízunk benne, hogy a környék megannyi szépsége, romantikája, értéke, pezsgő kulturális élete látogatásra csábítja Önöket.
Reméljük, hogy a kulturális-turisztikai útikalauzként használható modern program hasznos útitársa lesz az itt élőknek és vendégeinknek, mely virtuálisan is megeleveníti a számunkra különleges lakóhelyünket, életünket. Válogasson a térség kulturális eseményei, látnivalói, éttermei között, látogasson el hozzánk!

Hajdúhadház Város Önkormányzata
Létavértes Városi Önkormányzat
Téglás Város Önkormányzata
Bocskaikert Községi Önkormányzat
Újléta Község Önkormányzata

Vissza a programokhoz

Jótékonysági online koncert

Jótékonysági online koncert

2020-12-18 19:00

A koronavírus járvány gazdasági és társadalmi hatásai minden embert, céget és szervezetet mélyen érintettek és érintenek jelenleg is. A legnagyobb sokkhatás azonban az egészségügyi ellátórendszereket érte világszerte. Az egészségügyi ellátórendszerek a tavaszi tapasztalatok ellenére is óriási terhelésnek vannak kitéve a jelenlegi második hullámban. Nemcsak Magyarországon kritikus az intenzív osztályok helyzete, hanem a hazainál fejlettebb rendszerek is teljesítőképességük határához értek.

 A világjárvány kapcsán felértékelődött az egészségügy és az egészségügyben dolgozó munkavállalók áldozatos munkája. Ugyanakkor a 2020-as év újra rámutatott arra, hogy milyen fontos az egymással való törődés, odafigyelés, szeretteink védelme.

Az egészségügyi dolgozók áldozatos munkanapjainak megkönnyítéséhez és elismeréséhez Hajdúhadház városa is szeretne hozzájárulni!

Hajdúhadház városa 2020. december 18-án (pénteken) 19:00 órai kezdettel ADVENTI ÉLŐ JÓTÉKONYSÁGI ONLINE KONCERTET ad. A zenés eseményen sztárelőadók (Szulák Andrea, Csonka András, Majsai Gábor) énekelnek majd jól ismert és új karácsonyi dalokat élőben.

A koncerten befolyó teljes bevételt a Debreceni Egyetem, koronavírus elleni küzdelemben részt vevő klinikai dolgozóinak étkezési ellátására, támogatására ajánljuk fel!

IDŐPONT: 2020. december 18. (PÉNTEK)

FELLÉPŐK: Szulák Andrea, Csonka András, Majsai Gábor

Vigyázunk egymásra!

Törődünk egymással!További programok

Képgalériák
Programra Fel!

A projekt során számos közösségi program tervezett minden településen elsősorban a már adott közösségi tereken, mint például a könyvtárakban, művelődési házakban. Főként a fiatalok bevonása, toborzása miatt innovatív fejlesztés keretében minden településre vonatkozóan helyi közösségi programokat összesítő mobilalkalmazás és weboldal készítése.

google play logó

apple store logó

Hajdúhadház Város Önkormányzata
által vezetett konzorcium

Cím: 4242 Hajdúhadház, Bocskai tér 1.
Képviselő: Csáfordi Dénes
Tel.: 06 (52) 384-103
E-mail: efop153@hajduhadhaz.hu

Vonatkozó konzorciumi partner

Cím: 4242 Hajdúhadház, Bocskai tér 1.
Képviselő: Csáfordi Dénes
Tel.: 06 (52) 384-103
E-mail: efop153@hajduhadhaz.hu

Programra Fel